vraagteken-g2x

Laat uw medewerkers zich verdiepen in het inventarisatierapport en calamiteitenplan.

Voor medewerkers die de cursus asbest herkennen en bewustwording hebben gevolgd, biedt AsbestVraag een verdiepingscursus aan.

In de cursus asbest voor gevorderden wordt dieper ingegaan op het herkennen van asbestverdachte materialen door specifieke toepassingen in gebouwen en in grond nader te bekijken. Ook worden inventarisatierapporten geanalyseerd en komt de handelswijze – nadat asbestherkenning heeft plaatsgevonden – aan bod. De cursus asbest voor gevorderden wordt geïllustreerd met praktijkfoto’s en videomateriaal. Dankzij de ruim 30 jaar ervaring van onze asbestspecialist kunt u erop vertrouwen dat de cursus door een vakbekwaam docent wordt gegeven die kan putten uit vele praktijkvoorbeelden. De cursus wordt toegespitst op de doelgroep zodat het  herkenbaar is voor uw medewerker.

Schrijf uw medewerkers vandaag nog in voor de cursus asbest voor gevorderden.

Neem contact met ons op of schrijf uw medewerkers direct in.

Voor wie is de asbest cursus voor gevorderden?

De cursus asbest voor gevorderden is geschikt voor uw opzichters, vakkrachten, voorbereiders servicebedrijf of planmatige werken, maar ook voor projectleiders van sloop- en renovatieprojecten, technisch adviseurs wonen, (werk)uitvoerders, opzichters vastgoed en projectleiders.

Onderwerpen cursus asbest gevorderden
  • Wat is asbest, hoe herken je het en waar kan ik asbest tegenkomen? (opfrissen van kennis)
  • Huidige en toekomstige wet- en regelgeving asbest
  • Asbestinventarisaties nader bekeken
  • Asbest in de grond
  • Hoe te handelen bij onverwachts aantreffen van asbest en bij calamiteiten
Kosten cursus asbest gevorderden
Docent Examinator praktijk en theorie voor asbest gerelateerde persoonscertificaten
Duur 3 tot 4 uur
Deelnemers Minimaal 6 en maximaal 12 cursisten
Certificaat Cursisten ontvangen een certificaat van deelname
Kosten € 175 p.p. exclusief btw
Locatie De cursussen kunnen ook binnen uw bedrijf worden verzorgd (in-company). Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

AsbestVraag heeft drie cursussen die aan uw medewerkers kunnen worden gegeven extern of in-house. Leer uw medewerkers asbest herkennen of leer ze omgaan met asbest verdachte situaties. Bekijk onze mogelijkheden in opleidingen of onze asbest diensten.