vraagteken-g2x

AsbestVraag kan u adviseren en ondersteunen

De adviseurs van AsbestVraag geven deskundig en onafhankelijk advies op maat op verschillende manieren en gebieden. Het team is een vast, interdisciplinair samenwerkings­verband van asbestdeskundigen, kwaliteits­managers en hoger veiligheidskundigen. Wij geven u graag de mogelijkheden.

Kort advies

Heeft u vragen over de voorbereiding of uitvoering van het inventariseren/saneren of slopen van uw vastgoed? Neem dan contact met ons op. U krijgt direct advies van  één van de projectleiders van AsbestVraag en indien gewenst maken we een afspraak. Neem contact op!

Tarief: gratis

Hoger veiligheidskundige

Een HVK (Hoger Veiligheids­ kundige) levert een bijdrage aan een veilige werkomgeving. De HVK is expert op het gebied van risicobeoordeling en risicobeheersing van de werkomgeving en in het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden. De HVK is tevens asbestdeskundige.

Tarieven:

  • Dagdeel (4 uur) € 500,-
  • Dag (8 uur) € 760,-
  • Eventuele extra overleguren op basis van uurtarief: € 95,- per uur
Projectmanagement

AsbestVraag heeft specialisten in huis die door jarenlange kennis en ervaring een vrij secure inschatting kunnen maken van een asbest- en sloop gerelateerd project en de te verwachten kosten hierbij. Uit ervaring weten wij dat de heldere werkomschrijving en Plan van Aanpak van AsbestVraag leiden tot een gespecialiseerde uitvraag bij offertetrajecten. U ontvangt hierdoor scherpe offertes en kan daardoor meerwerk nagenoeg voorkomen. Wij dragen zorg voor duidelijke kostenramingen en ondersteunen de opdrachtgever met asbest- en sloop directievoering, het opstellen van V&G plan, voorbereidingsfase en asbestbeheersplan of asbestcalamiteitenplan.

Tarieven:

  • Algemeen tarief incl. reiskosten: € 85,- per uur met een minimum van 2 uur
  • Projecten tarief: volgens offerte
  • Verrekenprijzen projecten op basis van uurtarief: € 85,- per uur

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden tot 1 januari 20120. Voorafgaand aan de advisering ontvangt u van de betreffende adviseur een offerte.

vraagteken-g2x

Prijspeil & voorwaarden

Deze tarieven gelden van 01-01-2019 tot01-01-2020. Alle hier genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, inclusief reiskosten, parkeergelden, kantoorkosten, e.d. Voorafgaand aan de advisering ontvangt u van de betreffende adviseur een offerte. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Maak gebruik van onze kennis van het vak en de markt voor uw asbest vraagstuk!

Neem contact op of vraag vrijblijvend informatie aan.