vraagteken-g-paars2x

AsbestProject, dé software voor een moderne bedrijfsvoering van asbest- en sloopwerken

AsbestProject is bedacht en ontworpen door saneerders met tientallen jaren ervaring in de asbest- en sloopwereld. Vanuit die kennis en ervaring was het ons doel om het eenvoudig te maken voor de mensen op kantoor én op de saneringslocatie. Van opdracht tot factuur.

AsbestProject is een werkplannings- en managementsysteem voor uw medewerkers, systemen op kantoor en in het veld. De backoffice is hiermee voor een groot deel geautomatiseerd. U verhoogt de productiviteit en verlaagt de kosten. Dat kan oplopen tot 50% tijdswinst op kantoor en in het veld. Bovendien nemen de faalkosten en foutenmarge beduidend af. AsbestProject kunt u inzetten voor sanerings- én sloopwerken.

AsbestPrject (onderdeel van AsbestVraag) heeft de ideeën en de tools zoals apps en portals voor een moderne en effectieve bedrijfsvoering voor bedrijven in de asbestketen zoals de asbestverwijderaar. En wij hebben onze missie ervan gemaakt om de medewerkers op kantoor én die in het veld te helpen hun werk effectief en makkelijk uit te voeren. Daarbij zijn wij 100% onafhankelijk van bedrijven in de asbestketen. Maak kennis met AsbestProject!

Wij bekijken graag samen met u hoe AsbestProject binnen uw organisatie ingezet kan worden!

Neem met ons contact op, wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.